Bill Gates twitter’de hesap açtı 250.000 kişi ekledi

Microsoft’un sahibi ve dünyanın en zengin kişilerinin başında gelen Bill Gates Twitter modasına uydu ve kendine hesap açtı. Daha ilk günde 250,000 kişi Bill Gates’in hesabına eklendi.

Reklamlar

Emekli olunca teknoloji dünyasından elini eteğini çeken Microsoft kurucusu Bill Gates, sanal dünyanın hasretine dayanamadı. Gates kendine bir Twitter açtı, işte o hesabın linki.

Microsoft’un eski CEO’su Bill Gates birkaç yıl önce emekliye ayrılmıştı. Teknoloji dünyasının ünlü ismi, aktif çalışma yaşamını bıraktıktan sonra ilk önce kendini hayır kurumlarına verdi.

Çeşitli sosyal sorumluluk kampanyalarında yer alan Gates, anlaşılan teknoloji dünyasından uzak duramadı. Geçtiğimiz günlerde kendine bir Twitter sayfası açan eski CEO hemen kullanıcıların ve medyanın ilgi odağı haline geldi.

1 gün içerisinde takipçi rekoru kırdı

Twitter yetkilileri de Bill Gates’in kullanıcıları olduğunu resmi olarak doğruladı. Microsoft kurucusu sadece 1 gün içerisinde 154 bin takipçiye sahip oldu. Gates’in Twitter sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Şimdilik sadece, ‘Merhaba dünya’ gibi anlamsız şeyler yazan Bill Gates umarız ileriki günlerde daha ciddi meselelere de değinir.

Twitter git gide internet ve teknoloji konusunda ilerliyor. Reklamlarıda televizyonlarda ünlü kişiler tarafından bedava olarak yapılıyor. Büyüyeceğinide tahmin ediyorum.

YABANCI

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın