Google + Yani Google Plus ile Twitter Mesajları

Google + Yani Google Plus ile Twitter Mesajlarınızı Okuyabilirsiniz. Evet yanlış duymadınız Google Plus sayfasınızda twittere gönderdiğiniz mesajlarınızı okuyabilirsiniz.

Reklamlar

Sektörün öncü şirketleri her ne kadar hayatı kolaylaştıracak servisler çıkarsalar da birbirleriyle olan rekabetlerinden de en çok kullanıcılar etkileniyor.

Fakat internette çözümler tükenmiyor. Bundan birkaç gün önce yazdığım Google Plus ‘tan Facebook ‘a Resim Yükleme ve Facebook Albümlerini Google Plus ‘a Taşıma yazılarından sonra da şimdi sıra geldi Google Plus sayfamızdan Tweet ‘leri okumaya.

Bu uygulama aslında bir tarayıcı eklentisi. Internet Explorer, Google Chrome ve Mozilla Firefox olmak üzere 3 farklı eklenti şeklinde sunuluyor.

Google+Tweet uygulamasını tarayıcınıza yükledikten ve Google Plus sayfanızı 1 kez yeniledikten sonra, Google Logosunun sağına ve Ana Sayfa ikonunun soluna Twitter ikonu ekleniyor. Eklenti ayarlarında twitter mail ve şifremizi yazarak kaydetmişsek, Google Plus Akış ‘ta Tweetler gözükmeye başlayacak.

İsterseniz durum güncellemesi yaparken, yazdığınız yazıyı direk Twitter ‘a da göndermeniz için de bir seçenek sunulmuş. Eklentinin marifetleri bunlarla da bitmiyor.

Web Sayfası URL ‘sinin kısaltıyor (short url)
Resimlerinizi TweetPic ‘e yüklüyor
Videolarınızı TweetVid ‘e gönderiyor
Bulunduğunuz bölgeyi paylaşmanıza olanak tanıyor (Location)
Direk Tweetter ‘a tweet gönderebiliyor

Anlık olarak google plus içerisinde tweetlerinizi kontrol etmenize olanak tanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın