Oyuncu.com Ekolay işbirliği ile yayında

EKolay sitesi kendi oyun bölümünü kapatarak yerine Oyuncu.com ismi ile yeni oyun servisi kurdu ve üyelerine bir dizi yenilik sağlayarak Oyun lideri olmayı hedefliyor. Bakalım bunu başarabilecek mi?

Reklamlar

İşte haberimizin detayları ve ayrıntıları;
ABD merkezli GamersFirst ile işbirliği gerçekleştiren ve adını Oyuncu.com olarak yenileyen Oyun Ekolay, dünyanın en çok tercih edilen çok kullanıcılı online oyunlarını sunmaya başladı. İşbirliği kapsamında ilk etapta “Runes of Magic” adlı oyun tamamen Türkçe içerik ve Türk kültürüne göre özelleştirilmiş kıyafet, silah ve karakterlerle sunuluyor. Runes of Magic’in Türkçe’ye uyarlanması için 1 milyondan fazla kelimenin tercümesi yapılmış. Runes of Magic, Level Dergisi tarafından Şubat 2010’da “2009’un en iyi çıkış yapan MMO’su” seçilmişti.

Türkiye’nin en büyük portalları arasında yer alan Ekolay oyun kanalının adını değiştirerek Oyuncu.com olarak yeniledi. Bu esnada Free2Play MMOG (ücretsiz oynanan devasa çok oyunculu online oyun- Massively Multiplayer Online Game) alanında dünyanın öncü firması GamersFirst ile işbirliği gerçekleştirdi. İşbirliği kapsamında, GamersFirst’ün küresel çapta milyonlarca oyuncu tarafından tercih edilen oyunları Oyuncu.com üzerinden sunulmaya başlandı. ilk olarak lanse edilen ve halen beta sürümünde olmasına rağmen Türkiye’de 100 bini aşkın kullanıcı tarafından oynanmaya başlayan Runes of Magic adlı oyun tamamen Türkçe olarak ve Türk kültürüne göre özelleştirilmiş bir içerikle sunuluyor.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın