Chinatown Wars PSP

Yeni bir playstation oyunu olan chinatown wars psp yakında satışa sunulacak. Haberimiz hakkında detaya girelim biraz; Rockstar Games, Grand Theft Auto: Chinatown Wars’un PSP versiyonunu piyasaya süreceğini açıkladı.

Reklamlar

Ödüllü Rockstar Leeds stüdyosu tarafından serinin üreticisi Rockstar North işbirliğiyle hazırlanan Grand Theft Auto: Chinatown Wars, bu sonbaharda Kuzey Amerika ve Avrupa’da perakende olarak UMD üzerinde veya PlayStation Network üzerinden dijital olarak satın alınabilecek.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars, babasının esrarengiz biçimde ölmesinin ardından Liberty City’e gelen genç Triad üyesi Huang Lee’nin hikayesini anlatıyor. Oyuncular Triad suç örgütünün içindeki suç ve yozlaşma ile yüz yüze gelecek ve serinin en önemli özelliği olan eşsiz derinliğe kendilerini kaptıracaklar. Özel geniş ekran grafikleri, geliştirilmiş aydınlatma ve animasyonlar, yepyeni hikaye görevleri ile PSP platformu için özel olarak hazırlanmış olan Grand Theft Auto: Chinatown Wars’un bu versiyonu PSP sisteminin tüm güçlü yanlarından sonuna kadar faydalanıyor.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın