Fizy Müzik Sitesine Talep Yoğunlaştı

Fizy Müzik Sitesine Talep Yoğunlaştı – İnternet aramalarında müzik dinlemek isteyen kullanıcıların büyük çoğunluğu fizy müzik sitesini yeniden tercih etmeye başladılar. Fizy.com sitesi bir süredir müzik yayınına ara vermişti ama yaptığı anlaşmalar ile yeniden yayına başladı.

Reklamlar

Popüler müzik portalı fizy.com, 01 Nisan 2011 itibarıyla ücretsiz olarak yeniden müzikseverlerin kullanımına açıldı. Turkcell’in satın aldığı Türkiye’nin en popüler müzik portalı fizy.com tekrar internette yayına başladı! fizy.com’un tutkunları yerli yabancı milyonlarca şarkıyı ücretsiz olarak dinlemenin keyfini sürmeye devam edecek.

Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar fizy.com’un yeniden açılmasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de fizikî müzik pazarı giderek daralırken dijital müzik pazarı daha da büyüyor. Ancak bu büyüme ile birlikte korsan müzik oranı yüzde 95’lere ulaşmış durumda. Turkcell olarak 2005 yılından bu yana müzik sektörünün büyümesi ve korsana karşı mücadeleye öncülük ediyor, müzikseverlerin ve dijital müziğin yasal platformlarda kalması için büyük rol oynuyoruz. Böyle bir ortamda her gün yüzbinlerce kişinin şarkı dinlediği fizy.com’un müzikseverlere ücretsiz olarak hizmet vermeye devam etmesi bizim için önemliydi.”

2008 yılından bu yana müzikseverlere hizmet veren fizy.com, 2 yılda müzikseverlerin beğenisini kazanarak popüler bir müzik platformu haline geldi. Online müzik sektörünün en çok takip edilen sitesi olan fizy.com’un yaklaşık 1 milyon üyesi bulunuyor. fizy.com tutkunları her gün ortalama yarım saatten fazla müzik dinliyor.

FIZY.COM SITESINDEN MÜZİK ZEVKİNE SİZDE ULAŞIN VE DINLEYIN

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın