Google ve Microsoft’ta çalışmak istermisiniz?

Google ve Microsoft’ta çalışmak istermisiniz? – Cevabınız evet ise acele etmenizi öneririm çünkü Google ve Microsoft bir çok yeni ismi ekibine katmaya hazırlanıyor.

Reklamlar

Yazılım dünyasının iki dev ismi Google ve Microsoft’un bu yıl içinde çok sayıda kişiyi işe alacağı söyleniyor. İki firma binlerce yeni ismi ekibine katmayı bekliyor.

Bilişim sektörü günümüzün ve yakın geleceğin en parlak iş alanlarının başında geliyor. Özellikle yazılım konusunda uzman olanlar, büyük şirketler tarafından deyim yerindeyse kapışılıyor.

Google ve Microsoft gibi dev firmaların bu yıl içinde büyük işe alımlar yapacağı belirtiliyor. Fudzilla’nın haberine göre hem Google, hem de Microsoft 2011 yılı içinde tüm dünya çapındaki ofislerinde yüzlerce yeni kişiyi ekibine katmak istiyor.

Tüm Dünya Çapında
San Fransico, New York, Zürih, Londra ve Hindistan’daki ofislerini büyüten Google’ın bu yıl içinde yaklaşık 6000 kişiyi almayı planladığı söyleniyor.

Microsoft da Windows Phone 7 ve Azure için çalışacak yeni ekip elemanları arayışında. Ayrıca Hindistan’da büyük bir yatırım yapmayı planlayan şirket son birkaç ay içinde bu ülkede 200’ün üzerinde iş ilanı yayınladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın