Blogger Resimli Rastgele Yazılar Eklentisi

Blogspot Blogger Resimli Rastgele Yazılar Eklentisi – Blogger’de resimli benzer yada rastgele yazılar nasıl ekleyebiliriz diye düşürken aklıma şöyle bir şey geldi. Umarım sizde beğenirsiniz.

Sitemize rastgele yazılar yada benzer yazılar eklersek sitemize giren kullanıcılar sitede daha fazla kalırlar ve gezinme olanakları daha fazla olur.

Reklamlar

Her dikkat çektikleri yazı yada resim onları başka bir yazıya götürecek ve site kalma süreleri artacaktır. Blogger’de kullanacağınız bu resimli rastgele yazılar eklentisi otomatik olarak sitenize eklenecektir.

Link Within sitesinin geliştirmiş olduğu eklentiyle artık her yazınızın altına resimli olarak tamamen rastgele yazılarınızı gösterebileceksiniz. Böylece eski yazılarınızın çöpe gitmesine engel olabileceksiniz. Zarif ve göze batmayan tasarımıyla şablonunuzla uyum içinde bir eklenti.

Yüklemesi de çok kolay. Linkwithin sitesini ziyaret ediyorsunuz email,blog link ve platform seçeneklerini doldurup Get Widget! butonuna basıyoruz. Bu kadar herkese kolay gelsin.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın