Google Street View ve Peşine Düştüğü Kadın

Google Street View sokaklarda dolaşırken bir kadının peşine düştü ve peşini hiç bırakmayarak defalarca kendisini kameraya çekti. Neydi acaba bu kadının bu popüler olmasını sağlayan. Gerçektende köpeği ile dolaşan kadını tam 43 defa çeken Google Street View ekibi bir anda bu bayanı çok popüler hale getirdi. İşte detaylar;

“Bir gün herkes 15 dakikalığına ünlü olacak.” Pop art akımının yaratıcısı olan ünlü sanatçı Andy Warhol’un bu meşhur sözü günümüzde doğrulanmaya devam ediyor. İnternetin bu kadar yaygın kullanılması, bu tahminin gerçekleşmesini giderek hızlandırıyor.

Reklamlar

İnternet dünyasının son ünlüsü ise aslına bakarsanız bu unvana hiç de isteyerek sahip olmuş birisi değil. İngiltere’nin Suffolk şehrinde yaşayan 52 yaşındaki Wendy Southgate adlı kadın, bir gün Trixie adlı köpeğiyle sokakta yürüyüşe çıktı.

Ancak yürüyüşe çıktığı zaman, Google Street View için çekim yapan araçların o gün mahallesinden geçeceğinden haberi yoktu. Southgate’in yürüyüş yolunu takip eden Google Street View aracı, farkında olmadan kadının 43 adet fotoğrafını çekti.

Her köşede Wendy ve Trixie

Böylece, Google Street View’de Suffolk şehrinin belli bir bölümüne bakanlar, neredeyse her köşede Wendy Southgate ile köpeği Trixie’ye rastlıyorlar.

Kadının kocası Terry Southgate durumu fark edince The Sun gazetesinin muhabirlerine hemen haber vermiş. Yapılan röportajda, “Yanımda çok yavaş giden garip bir araç olduğunu hatırlıyorum ama ne yaptığını bilmiyordum.” diyen Wendy, Street View’da kendisini defalarca görünce çok şaşırdığını söyledi.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın