Google Earth 3 boyutlu

Google Earth gerçektende mükkemmel işler yapmaya başladı. Şimdide 3 boyutlu olarak bize göremediğimiz yerleri evimizden çıkmadan pc başında gösteriyor. Gerçektende bu görsel şölen için Google’a ne kadar da teşekkür etsek azdır.

Google Street View seveni ve nefret edenleri olmasına rağmen kesinlikle son derece ilginç ve bilgilendirici bir servis. Belki de hayatınızda asla görme şansınız olmayacak mekanları evinizden çıkmadan internet üzerinden görebilmenize olanak sağlayan servise ait görüntüler sadece Google Maps üzerinde kullanılmıyor. Google, daha önce de yaptığı gibi bu görüntüleri üç boyutlu hale getirerek son derece ilginç bir New York şehir turu imkanı hazırladı.

Reklamlar

Arama devinin resmi blog’unda duyurduğu bu görsel şölen, Google’ın daha önce Portland, Austin, Chicago ve Philadelphia şehirleri için de yaptığı üç boyutlu çalışmalara benziyor ama büyük bir fark var.

Google bu konuda çok aşama kaydetmiş. New York’un üç boyutlu şekilde oluşturulmuş olan görüntüleri daha önceki denemelerine göre çok daha iyi görünüyor, mağaza tabelaları, insanlar ve daha pek çok detay net bir biçimde görünüyor.

Eğer siz de New York’da büyüleyici bir sanal geziye çıkmak isterseniz, hemen Google Earth’ü açın, New York’a gidin ve yer seviyesine inerek tura başlayın. Gördüklerinize hayran kalacağınıza şimdiden garanti verebiliriz…

Umarız Google bu konuyu ABD ile sınırlamaz ve başta Türkiye’deki şehirler olmak üzere Avrupa’nın önemli şehirlerini de üç boyutlu olarak gezme şansına kavuşuruz…

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın