Google Kobi işbirliği projesi

Google Kobi işbirliği projesi – Google Kobileri canlandırmak için yeni projeye imza attı ve Kobilere destek vermek amacıyla özel eğitim vereceğini açıkladı. Bu destek ile kobiler işlerini internet aracılığı ile nasıl büyütebileceklerini öğrenebilecekler. İşte detaylar;

Google Türkiye, 6.000’den fazla KOBİ’ye veri analizlerinden ve internetin sağladığı diğer avantajlardan faydalanarak işlerini nasıl büyütebilecekleri konusunda eğitim vermek amacıyla bir yıl sürecek bir proje başlattığını açıkladı. “AdWords ile Başarının Temelleri“ adı altında toplam 37 ilde gerçekleştirilecek eğitimler, bugün başladı. KOBİ’lerin hedef kitlelerine nasıl daha iyi ulaşabilecekleri ve başarılı bir şekilde ölçümlenebilen pazarlama yöntemleri sayesinde kazançlarını nasıl artırabilecekleri konuları da eğitimde yer alan başlıklar arasında bulunuyor.

Reklamlar

Google Türkiye Ülke Müdürü Bülent Hiçsönmez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Türkiye’de 2 milyondan fazla KOBİ var, fakat sadece 400 bini internetin sunduğu fırsatlardan faydalanıyor. Bu eğitim projesiyle, KOBİ’lerin yurtiçi ve yurtdışında büyümelerini sağlayacak alanlara yatırım yapmalarına ve sayıları 27 milyonu aşan Türk internet kullanıcılarına doğru araçlarla ulaşabilmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Google’ın başlatacağı eğitim programı KOSGEB üyelerine ücretsiz olarak sunulacak ve Gaziantep, Bursa, Yalova, Bolu, Adapazarı, Kocaeli, Düzce, Gebze, Ankara, İzmir, Gaziantep, Denizli, Eskişehir, Kayseri, Konya, Adana, Trabzon, Samsun, Malatya, Uşak, Elazığ, Erzurum, Uşak, Afyon, Çorum, Tekirdağ, Mersin ve Kahramanmaraş illerinde gerçekleştirilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın