Google Fiber Ağ Projesi

Google Fiber Ağ Projesi – Google yeni haberleri duyurduğu googleblog sitesinde yeni bir projesinden bahsetti. Bu yeni projede amaç kullanıcılarının hızını arttırmak ve kullanıcılarına daha iyi hızlı internet erişimi sağlamak. Buyrun detaylar;

Reklamlar

Yazılım devi google, yeni bir projeyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. firmanın son projesi ise, her kullanıcının 1 gbps hıza erişebileceği fiber ağ kurmak!
İleri gelen yazılım ve teknoloji firmalarından biri olan Google, fiber ağ işine girmeye hazırlanıyor. Firma, resmi blog’unda yayınladığı yazıda, kendi geliştirdikleri bir fiber-optik network programı üzerindeki çalışmalarına hız vereceğini belirtti.

Geçtiğimiz ay içerisinde de ultra yüksek güçte bir ağ kurmayı planladığını açıklayan Google’ın, bu amacının fiber ağ ile ilgili olduğu da ortaya çıkmış oldu. Firma, 50.000 ile 500.000 arasında kullanıcının bu ağlardan yararlanabilmesini umuyor.

Firma ilk aşamada Google ana binasının bulunduğu şehirde denemeleri başlatacak. Proje tamamlandığında ise her kullanıcı, 1 Gbps hızla internete erişebilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın