TTNET oyun sitesi açıldı

TTNET sonunda oyun siteside açtı. Genelde çocuklara yönelik ders vitamin gibi siteler açan TTNET bu seferde yine çocuklar için(herkes için 🙂 ) oyun sitesi açtı. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren TTNET, ‘İndirilebilir Oyun Oynama’ fırsatını, Türkçe arayüzle TTNET OYUN portalında müşterilerine sunmaya başladı.

Reklamlar

7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden oyun portalını yenileyen TTNET, müşterilerine yasal olarak indirilebilir oyun oynama hizmeti veriyor.

Türkiye’de bir ilk olan ve tamamen Türkçe arayüzle sunulan bu hizmet sayesinde, TTNET müşterileri artık CD kaybetme korkusu yaşamadan ve zaman kısıtlaması olmadan oyunların tam sürümlerini sınırsızca oynayabiliyor.

TTNET OYUN ile 31 Temmuz’a Kadar Tanışmak Çok Avantajlı
Oyun portalının yenilenmesine paralel olarak tanışma kampanyası düzenleyen TTNET, müşterilerine oyun oynamayı daha keyifli hale getiriyor. 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında; TTNET OYUN portalına üye olanlar bir üst pakete ücretsiz sahip olabiliyor. Bu doğrultuda; Standart Paket sahipleri Gold Paket, Gold Paket sahipleri Platinum Paket üyeliklerinden ücretsiz faydalanabiliyor. Kampanya bitiminden sonra ise TTNET müşterileri, aylık 9,90 TL ödeyerek Platinum Paket sahibi olurken, Standart Paket haklarına sahip olanlar aylık 3 TL ödeyerek Gold Paket’e geçebiliyor.

Her Yaştan Kullanıcıya Uygun Oyunlar
TTNET OYUN portalında aksiyondan maceraya, stratejiden bulmacaya her yaştan internet kullanıcısına hitap eden onlarca farklı türde oyun bulunuyor. TTNET müşterileri, TTNET OYUNMatik yardımı ile Tomb Raider, Commandos, Thief, Hitman, Bejeweled®, Jewel Quest® ve Diner Dash® gibi en popüler oyunları bilgisayarlarına otomatik olarak indirerek sınırsızca oynayabiliyor. Dünyanın en önde gelen oyun yayıncı firmalarından seçilmiş 300’den fazla oyunla kullanıma sunulan ve her ay birbirinden eğlenceli yeni oyunların ekleneceği TTNET OYUN’da tüm dünyada çok talep gören yüzlerce oyun bulunacak.

TTNET müşterileri tüm bu oyunlara TTNET OYUN portalına üye olarak ulaşabiliyor. Mevcut TTNET MÜZİK veya TTNET VİDEO portalı üyesi olanlar ise aynı kullanıcı adı şifre ile TTNET OYUN’a giriş yapabiliyor.

TTNET OYUN portalında tüm ziyaretçilere açık oyunların yanı sıra TTNET ADSL kullanıcılarının kullandıkları paketlere göre oyun oynayabildikleri Standart, Gold ve Platinum Üyelik Paketleri bulunuyor. NET4, NET4(plus), 1Mbps-4GB, 1 Mbps-4GB(Plus) paketlerini kullanan müşteriler Standart Üyelik Paketi kapsamında 20 farklı oyuna, diğer paket müşterileri Gold Üyelik Paketi ile 100 farklı oyuna ulaşabilirken Platinum Paket satın alan müşteriler tüm oyunları sınırsızca oynayabiliyor.

http://www.ttnetoyun.com.tr adresinden ulaşılan TTNET OYUN portalında, oyun tutkunları için de “Oyun Dünyası” başlığında, haberler, oyun incelemeleri, oyun çözümleri hakkında yazılar yer alıyor.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın