Microsoft’tan Windows Phone 7’yi Beğenmeyene 1.000 dolar

Microsoft’tan Windows Phone 7’yi Beğenmeyene 1.000 dolar – Evet yanlış duymadınız beğenmezseniz 1000 dolar öneriyor.

Reklamlar

Microsoft, mobil platformlar için hazırlamış olduğu Windows Phone 7’yi beğenmeyen inceleme yazarına 1.000 dolar öneriyor.

Eğer internet üzerinde bir üne sahipseniz ve Android tabanlı bir telefon ya da iPhone kullanıyor ancak Windows Phone 7’yi henüz deneyemediyseniz, Microsoft’un size bir teklifi var.

1.000 DOLAR TEKLİF
Tüm bu teklif olayı, Dilbert isimli çizgi romanın babası olan Scott Adams’ın blogunda başladı. Blogunda yaptığı bir gönderide Android cihazından şikayet eden Adams’ın bu yakınmalarını gören Microsoft Windows Phone 7 Geliştirici Deneyimi Müdürü olan Brandon Watson, blogda şöyle bir yorumda bulundu: “Bizim geliştirici tabanımız açısından senin okuyucularının önemi büyük olduğundan, seninle bir anlaşma yapmama ne dersin? Sana geliştiriciler için ayarladığımız bir Windows Phone göndereyim, içinde yeni Mango OS olan. Bunu incele, eğer iPhone veya Android’den daha fazla beğenmezsen senin seçtiğin bir hayır kurumuna 1.000 dolar bağışlayacağım. Bu anlaşmada senin kaybedeceğin hiçbir şey yok.”

YANIT GİZLİ TUTULUYOR
Aynı teklifi daha önce CNet’ten Molly Wood’a da yapan Watson, Adams’ın blogunda yaptığı yorumda Adams’ın onunla iletişime geçebilmesi için telefon numarasını ve e-posta adresini de bıraktı. Scott Adams’ın ise Watson’ın teklifine ne yanıt verdiği ise halen gizemini koruyor.[yasr_visitor_votes size=”large”]

5/5 - (1 vote)
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın