Acer Aspire Z5751 Fiyatı

Acer Aspire Z5751 Fiyatı – Fiyatı konusunda Acer firmasının yaptığı açıklama şu şekilde ama 825$ ile 1710$ arasında değişiyormuş.

İşte Acer firmasının açıklaması; Liste fiyatları üreticinin önerdiği satış fiyatlarıdır ve satış noktalarında değişiklik gösterebilir.

All in One Z5
Acer Z5 Serisi hepsi bir arada PCler, dijital yaşamınızı etkileyici yeni bir görünüm ve his ile aydınlatan sezgisel 23″ Full HD dokunmatik ekranlara1 sahiptir. Acer TouchPortal, PC’nize ve internete erişmek için daha zeki bir yol sunar ve günümüzün en yeni HD multimedyasını ve sosyal ağları pratik bir şekilde kontrol etmenizi mümkün kılar. Bunun yanında üstün PC performansı, tüm favori uygulamalarınızı aynı zamanda kullanmanızı sağlar — çok fonksiyonla çoklu görev!

Reklamlar

Modern Minimalist Tasarım
Her şeyin bir arada olduğu bu PC, her odada çok şık durur ve zarif renk düzeni, modern ev dekorasyonu ile uyumludur. Dört parlaklık ayarı ile şık aydınlatma etkileri, değişen hallere uyum sağlar ve klavyeyi rahatlatıcı bir ışıltı ile aydınlatır. Arka kısmın sade ama şık eğimli bir tasarımı vardır.

Sezgisel Dokunma Deneyimi1

Acer TouchPortal, hayatınızı, PC’nizi ve İnterneti senkronize eder. Uygulamaların birinden ötekine hızlı parmak ucu kontrolü ile geçin ve yararlı bilgiye, eğlenceye ve sosyal ağlara erişmenin daha hızlı ve daha zeki yolunu deneyin. Uygulamalar, TouchPhoto, TouchVideo, TouchMusic, TouchBrowser ve TouchCam’i içerir.

Turbo-charged Çoklu Görev

Güçlü işlemci çoklu görevi geliştirir. Tüm favori uygulamalarınızı aynı anda kullanabilirsiniz. İstediğiniz tüm multimedyayı indirip, büyük 1.5 TB sabit sürücüde saklayabilirsiniz. Multi-in-1 kart okuyucuyu kullanarak dosyalarınızı arkadaşlarınızla rahatça paylaşın.

Yüksek Çözünürlüklü Eğlence

Üstün kaliteli görsel ve ses öğeleri eğlencenize büyük şeyler katar. Full HD 16:9 ekran, güçlü HD grafik ve Blu-ray Disk™ optik sürücü (opsiyonel) ile favori Blu-ray filmleriniz, yoğun grafik içeren uygulamalar, oyunlar, internette gezinme ve dijital TV (opsiyonel) çok nettir.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın