AMD Türkiye Ofisi Yakında Açılıyor

AMD Türkiye Ofisi Yakında Açılıyor – AMD firmasında yakında Türkiye’de ofis açmaya hazırlanıyor. AMD ofis açma sebebinide açıkladı. İşte ayrıntılar;

Reklamlar

Teknoloji firmalarının ülkemize olan ilgisi giderek artıyor. Bir teknoloji devi daha artık Türkiye ofisi açarak bölgeye daha hakim olmaya başlayacak. İşte AMD’in yatırım planı.

AMD bugün sürpriz bir açıklama yaparak Türkiye’deki yeni yatırımlarının neler olacağını dünyaya duyurdu. Ülkemizdeki artan tüketici sayısına karşılık vermek isteyen firma Türkiye’de bir AMD ofisinin açılması için çalışmalarını başlattı.

Ofis Neler Yapacak?

AMD Türkiye Ofisi ile birlikte ünlü teknoloji firması bölge pazarında daha güçlü bir konuma sahip olacak. Ülkemizdeki müşterilerine ve şirketlere daha iyi hizmet vermeyi planlayan firma ayrıca AMD’in marka ve ürün bilinirliğini artırmak için yeni pazarlama yöntemleri de uygulamaya başlayacak.

AMD’nin üketiciye dönük faaliyetlerinin iş geliştirme müdürlüğüne Ömer Çelebioğlu, AMD Türkiye’nin kanal ortaklıklarından sorumlu müdür görevine ise Bahadır Erbaş atandı.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın