Chrome ile MSN Video Player’a girilemiyor

Chrome işletim sistemini kullananlar MSN Video Player’a girerken zorlanacaklardır çünkü Chrome ile MSN Video Player’a girilemiyor. Uyarı yazısı ekranda beliriyor ve güncel internet tarayıcısı kullanın diyor. İşte detaylar;

Chrome internet tarayıcı ile MSN Video Player’a giren kullanıcılar çok şaşırıyor.

Reklamlar

En son , en güncel, hatta beta test Chrome tarayıcılar bile Microsoft’un ” Daha güncel bir internet tarayıcı kullanın” uyarısıyla karşılaşıyor.

Beta sürecinden çıkan MSN Video Player’ın uyarı mesajı aslında en son sürüm Chrome kullananlar için oldukça ilginç, çünkü onlar zaten en güncel Chrome’u kulanıyor. Uyarı mesajı tam olarak şu şekilde:

“MSN Video’nun sunabileceklerini en iyi şekilde tecrübe etmek için Internet Explorer 8 ya da Firefox 3 gibi daha güncel tarayıcıları tavsiye ediyoruz.”

Microsoft ‘un Google’a bir garezi mi var? Elbette iki dev arasında rekabet var ama bu kasıtlı değil. Chrome internet tarayıcı henüz Silverlight desteklemiyor, işte uyarının sebebi de bu.

Aslında benzer bir mesaj, Internet Explorer 6 ile YouTube ya da Google Docs’a erişmeye çalışan kullanıcıların karşısına çıkıyor. Google, kullanıcıları, daha iyi bir deneyim için Chrome kullanmaya çağırıyor.

Chrome şimdilik Silverlight desteklemese de Silverlight 4 ile birlikte bu durum değişecek. Silverlight 4, Chrome uyumlu olacak ve böylece Chrome kullanıcıları da Flash yerine Silverlight tercih eden sitelerde sorun yaşamadan içerik görüntüleyebilecekler.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın