Adobe acrobat.com’u ücretli yaptı

Adobe acrobat.com için artık bedava olmayacak ücretli olacak dedi. Hatta bunun içinde acrobat.com’u beta sürümden çıkardı ve ücretli bir hizmet haline getirdi.

Reklamlar

Ücretsiz versiyonuna abone olan beş milyondan fazla kullanıcı, herhangi bir bedel ödemeden üyeliğini devam ettirebilecek ancak kullanım kısıtlamalarıyla karşılaşacak. Acrobat.com için iki adet ücretli hesap seçeneği bulunuyor. Aylık olarak 14,99 dolar ve 39 dolar ücretli paketleri bulunurken yıllık fiyatlar ise 149 ve 390 dolar olarak belirlendi

‘Ücretli temel’ hesap ayda 10 PDF dosyasının dönüştürülmesine ve aynı anda beş kullanıcının bir dosya üzerinde çalışmasına izin veriyor. ‘Ücretli+’ seçeneğindeyse sınırsız dosya işlemi yapılabiliyor ve yirmi kişi bir dosyayla uğraşabiliyor. Her iki ücretli hesap da internet ve telefon üzerinden yardıma sahip (yurtdışı için).

Ücretsiz hesabı olan kullanıcılar ise sadece beş PDF dönüştürebilirken aynı anda sadece iki kişi bir dosya üzerinde çalışabiliyor.

Ücretli hesaplara geçilmesiyle Acrobat.com, Tables adlı yeni bir uygulamayı da kullanıma açıyor. Program, Excel tarzı bir tablo programı. Adobe’nin kelime işlemcisi Buzzword gibi Tables da bir dosya üzerinde aynı anda bir çok kişinin çalışmasına izin veriyor.

Bu kötü haber herkesi üzmüştür evet ama onlarında vardır belkide bir billdikleri.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın