Mardin töre cinayetleri ve 44 can

Mardindeki korkunç katliam sadece Türkiyede değil tüm dünya medyasında geniş yankı buldu. Katliamı yapan gözü dönmüş katiller arasında 14 yaşında bir çocuk olduğunuda öğrendim bugün. Yapılan ilk sorgularında kendi ailelerinden birisine tecavüz edilmesi karşılığında karşı taraftan sevgiyi gelin olarak istemişler. Bu isteklerinin reddedilmesi üzerine ise sonuç ortada, 44 can gitti.

Reklamlar

Töre cinayetleri genelde din bağlantılı ilerliyor Türkiye üzerinde. Dinin bir nevi sembolü gibi görülüyor. Halbuki Peygamber Efendimiz (s.a.v) Veda Hutbesinde Kin Kan davası gütmeyin demektedir. Dinimizde yanlış öğretmişler bize ve cahil halkımıza.

Evrenin yaratılışı konusundaki Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı bir sorunun cevabının Allah olmasına kızan CHP Milletvekili yokmu aramızda. Böyle cahil insanlarımızda var bizim. Dinine yanlış sahip çıkan kesimimizde var %98’i Müslüman olan ülkede dinine sahip çıkmayan bir kesimde var ülkemizde. Hatta Ezan sesinden rahatsız olan kişilerde var ülkemizde.

Şimdi bu CHP Milletvekilini o köye götürsen ne öğretebilir Allah aşkına MArdinli bu cahil halkımıza. Cehaletlerine 1 yenisini daha eklemezmi. Daha beterinide yapar.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın