iPad 2 Fiyatı Özellikleri ve Resimleri

iPad 2 Fiyatı ve Özellikleri – Bilkom bugün sürpriz bir açıklamayla Apple iPad 2 tablet bilgisayarları 29 Nisan’da piyasaya sunacağını açıkladı.

Reklamlar

Avrupa`da satışına 27 Mart tarihinde başlanan iPad 2, Türkiye’nin tek yetkili Apple distribütörü Bilkom tarafından 29 Nisan Cuma günü resmi olarak Türkiye`de satışa sunulacak.

Firmadan yapılan açıklamaya göre satış sonrası destek, servis ve 2 yıl garanti avantajıyla satılacak iPad 2 serisinin başlangıç fiyatı da 1080 TL olacak. Satışa 29 Nisan Cuma günü saat 10:00 itibariyle başlanacak.

Birinci nesil iPad`ler 5 ilde 51 noktada satışa sunulurken, iPad2 çok daha fazla satış noktasında tüketicilere ulaşacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep ve Adana illerindeki Apple Premium Reseller Mağazaları ve Bimeks, Darty, Electroworld, Mediamarkt, Teknosa, Media-Saturn ve Vatan mağazaları ile 100’den fazla yetkili Apple satış noktasında iPad2’lerin tüm modellerini uygun ödeme seçenekleri ile bulabilmek mümkün.

Tüketicilerin iPad 2 deneyimini tam anlamıyla yaşayabilmeleri için, tüm yetkili satış noktaları iPad 2 özel teşhir alanları ve eğitimli personelleri ile hizmet verecek. Yetkili Apple Satış noktalarından satın alınacak her iPad’le tüketiciler Bilkom tarafından sağlanan satış sonrası destek ve 2 yıl garanti ayrıcalıklarına da sahip olacak.

İpad2 Hakkında Bilgiler ve Özellikler
Sadece ekranı ve iki taraftaki kameraları açıkta bırakan kılıfın, uzay elbisesi yapımında kullanılan maddeden yapıldığını açıklayan Apple’in yöneticisi, kılıfın kapağı kapatıldığında tablet bilgisayarın “uyku moduna” geçtiği, açıldığında ise bilgisayarın da açıldığını vurguladı.

iPad 2 ile gelen bir başka yenilik de HDMİ ismi verilen yeni bağlantı sayesinde, tablet bilgisayarın herhangi bir bilgisayar ekranına bağlanabilecek olması. Bu sayede, iPad 2’yi büyük ekranda kullanma şansı da doğacak.

Arka ve ön yüzüne eklenen kameralar sayesinde video ve fotoğraf çekme özelliklerine de sahip olan yeni model, beyaz ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle beraber 11 Mart’tan itibaren ABD’de satılmaya başlanacak. Yeni modelin ABD dışında bazı ülkelerde satışının da Mart sonunda olacağı kaydedildi.

iPad 2’in ABD’deki satış fiyatının, ilk iPad’la aynı olacağını kaydeden Jobs, “Fiyatlar yine 499 dolardan başlıyor. 16, 32 ve 64 GB olmak üzere üç modelimiz olacak. HDMİ kablosunu ve özel kılıfını almak isteyenler ek ücret ödeyecekler” dedi.

Jobs, iPad’ın video işleme programı İmovie ve müzik işleme programı Garage Band’i yükleme olanağı da sağlayacağının altını çizdi.

İlk modelinden 5 mm daha ince olacak iPad 2, bu yapısıyla iPhone’lardan da ince bir özelliğe sahip olacak. Yeni modelin ağırlığı ise 680 gramdan 590 grama indirildi.

Tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatları (KDV dahil) şöyle:

Mynet

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın