Eli Kulağında Google Pagerank Güncellemesi Olabilir

Eli Kulağında Google Pagerank Güncellemesi Olabilir – Google Pagerank güncellemesi ne zaman olacak diye soran arkadaşlar oluyor. Tabiki bu sorunun cevabını sadece Google algoritmasını yazanlar bilebilir ama bize deneyimlerimiz bazı ipuçları vermektedir.

Reklamlar

Google bize 1 Nisan şakası yapar mı demiştim ya önceki yazımda. Şimdi bu yazıma ek olarak 1 nisanı inceledim biraz ve 1 Nisan Amerika için dünya geneli için önemlimi değilmi bakalım.

”1 Nisan Şaka Günü, her yılın 1 Nisan günü kutlanır. Genelde şaka gününde insanların birbirine şaka yapması gelenek haline gelmiştir.

Nisan 1 şakası hakkında farklı kültür , inanç ve dillerde efsaneler bulunmaktadır.

Fransa (Poisson d’avril – Nisan Balığı) : 1564 yılında Fransa kralı IX. Charles yılbaşını 1 Nisan’dan 1 Ocak’a aldırır.Bu arada 1 Nisan’ı sene başı olarak kabul etmeye devam edenlerle alay etmek amacı ile yapılan şakalar, bir süre sonra gelenek haline gelir. 1 Nisan’ı yılbaşı kabul edenlere ise “Nisan Balığı” adı verilir
İngiltere – April Fools’ Day – Nisan Kaçıklar Günü
İskoçya – Gowk veya Cuckoo günü
Nisan 1 veya Nisan Balığı , Hollanda , Belçika , Kanada , ABD , İsviçre , Japonya dahil dünyanın pek çok yerinde tanınmaktadır. Nisan 1 ile ilgili başka bir efsane de Pagan kültüründe 1 Nisan’da kutlanan Fous bayramıdır. Antik Roma’da Hilarya adıyla benzer bir bayram da kutlanmaktadır. Hindistan’da ise bu bayram 31 Mart’ta Holi adıyla kutlanmaktadır.” diye yazmış Wikipedia.

Buda demek oluyor ki bütün dünyada uygulanan bir şakayı Google es geçmez ve biz Webmaster arkadaşlarada bir şaka yapar gibime geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın