CIA Siber Saldırılara Sert Karşılık Veririz Dedi

CIA Siber Saldırılara Sert Karşılık Veririz Dedi – Siber saldırılar yüzünden ileride pek çok ülkenin başı ağrıyacak gibi. Bunların başındada Amerika geliyor. İşte haberin ayrıntıları;

Reklamlar

ABD istihbarat örgütü CIA’nın tepedeki adamı, siber saldırılar hakkında çok ilginç bir öngörüde bulundu. ABD yönetimi konu hakkındaki hassasiyetini giderek artırıyor.

Ülkemizde de büyük yankı uyandıran sanal saldırılar hakkında, Amerika Birleşik Devletleri’nin en güçlü kişilerinden biri ilginç bir açıklamaya imza attı. CIA başkanı, Amerika’nın bir sonraki Pearl Harbor felaketinin bilişim kaynaklı saldırılardan ortaya çıkabileceğini söyledi.

Sert Karşılık

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net’in haberine göre, CIA başkanı Leon Panetta, “İnternet üzerinden, hükümet birimlerimize saldıranlara karşı en ufak bir tahammül göstermeyeceğiz. Savunmamız da karşı saldırılarımız da en sert biçimde gerçekleşecek. Soğuk Savaş bitti ama teknoloji savaşları başladı.” açıklamasını yaptı.

Bilindiği üzere ABD Hükümeti, kısa süre önce internet kaynaklı saldırıları savaş nedeni sayacağını kamuoyuna duyurmuştu.

Haber7

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın