Hacklink Nedir Faydalımıdır?

Hacklink Nedir Faydalımıdır sorusuna şimdiden cevap vereyim KESİNLİKLE FAYDASI YOKTUR ve faydası olsa dahi sizi ancak 1-2 gün idare eder. Sonra bakmışsınız siteniz yine gerilere düşmüş. Bunu hiç bir seocu söylemez ama söyleyenler de inanın kendileri hacklink yapıyorlardır. O yüzden dikkat edin ve inanmayın hacklink faydalı diyenlere.

Reklamlar

Google webmaster forumunda sorulan sorulardan %70’i hacklink ile ilgili idi. Bende burada bu konu ile ilgili bir yazı yazayım istedim.

Öncelikle Hacklink nedir bunu açıklamaya çalışalım;
Hacklink çok kısa bir ifade ile hırsızlıktır. Dolandırıcılıktır ve başkasının değeri üzerinden haksız kazanç sağlama olayıdır.

Dahada açıklayalım;
Hacklink, büyük sitelere site yöneticilerinin haberi olmadan, hackleyen kişinin kendi bağlantılarını eklemesi sonucu oluşan illegal yönteme denir. Hacklinkler genelde sayfalarda görünmezler display none etiketi ile gizlenirler sayfada. Ancak sayfanın kaynak kodlarına bakıldığında anlaşılır hacklink.

Faydası varmı peki bu hacklink yönteminin;
Arkadaşlar buradan açıkça söylemeliyimki hacklink yönteminin kesinlikle faydası yoktur. Google site kalite kurallarında sayfalara yapılan gizlemeler tavsiye edilmemiş ve sitelerinize kesinlikle gizleme yöntemi ile bağlantılar eklemeyin denmiştir. Buradan anlaşılıyor ki hacklink yöntemi aslında hacklenen siteyede zarar vermektedir.

Bakın Google Gizli Metin ve Bağlantılar ile ilgili nasıl uyarıda bulunmuş. BUYRUN inceleyin.

YAA HEP ZARARDAN SÖZ ETTİK HACKLINK YONTEMiNiN HİÇMİ FAYDASI YOK; VARDIR TABİKİ İŞTE ONLAR;

1- Hacklink yöntemi ile uğraşan ve bu yöntemi kullanan web sitesi sahibi kişiler kısa süreli bir sevinip bir üzülecekleri için psikolojileri bozulur ve tımarhanelik olurlar. (Deli rakibiniz olur)

2- Hacklink yöntemini uygulayan site sahibi, site sıralamasını öğrenmek için devamlı Google sıralamalarına bakacak, sıralamalarda bir yükselen bir düşen sitesini gördükçe gözleri fal taşı gibi açılacak ve sonunda gözlerinde sorunlar oluşacaktır. (Rakibiniz görmüyor artık)

3- Hacklink yöntemini kullanan kişiler, hacklink yöntemi uygulanan web sitesi sahibinin anlamasından sonra küfür yada benzeri bir çok laf işiterek kulaklarının çınlamasına sebep olurlar ve ilerde bu kulak çınlamaları sağar olmaya kadar götürebilir insanı. (Sağır rakibiniz olur)

4- Hacklink yönteminden mağdur olan site bu olayı mahkemeye taşırsa mahkeme o kişiyi hapisle cezalandırabilir. (Hapishanedeki rakibi geçmesi kolaydır)

5- Hacklink yöntemi ile sitesi hacklenen kişi düzgün bir şekilde bu olayı Google’a rapor ederse ve Google hackleme yöntemi ile bağlantıların yapıldığına inanırsa o bağlantıdaki siteleri cezalandırabilir. (Cezalı site zaten rakip bile değildir)

6- Haksız olarak kısa süreli Google sıralamalarında önlere çıkacak olan siteler, sıralamada olması gereken yerinden yukarıda olacağı için ve kullanıcılar sunulan içeriği kaliteli bulmayacakları için( kaliteli ise neden hacklink yöntemine başvursun Google zaten ön sıralara alır) Google algoritması tarafından uzun süre geri sayfalara atılırlar. (Bunlarda rakip sayılmaz rahat olun)

7- Hacklink yöntemini uygulayan kişi, başkasının hakkına gasp ettiği için hiç bir işi yolunda gitmez, ayağına dolanır. Ahlaki ve Dini yöndende bakıldığında da sonuçları daha ağırdır. (Bu tarafta kaybetti diğer taraftada kaybedebilir kim bilebilir)

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın