Google Hotpot Nedir

Google Hotpot Nedir – Çoğu kişinin bilgi sahibi olmadığı Google Hotpot hakkında sizlere bilgi vereyim istedim.

Reklamlar

Google Hotpot aslında sevilen ve beğenilen yerlerin oylama sistemi ile beğenilmesini ifade ediyor. Sizin beğendiğiniz sevdiğiniz yerler varsa bunları belirtiyorsunuz Google size dahada çok sevip beğeneceğiniz alternatif başka yerleride sunuyor.

Bakın nasıl açıklanmış;

Yeni yerler, mekanlar keşfetmek çok keyiflidir. Özellikle de bu keşfi bilgisayarınızın başında kolaylıkla yapıyorsanız ve yeni bir mekanla ilgili aldığınız tavsiye en iyi arkadaşınızdan geliyorsa. Sizin ve arkadaşlarınızın tavsiyeleriyle güçlenen ve gittiğiniz her yerde erişebileceğiniz tavsiyeler içeren Google Hotpot artık Türkçe’de! Google Hotpot ile, Google’daki yerler ve mekanlar ile ilgili yerel arama sonuçlarını daha kişisel, sizinle daha alakalı ve çok daha güvenilir hale getirmeye çalışıyoruz.

Google Hotpot aşağıdakiler sayesinde çalışıyor:

-Google Rehber: Dünya üzerinde hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olduğumuz 50 milyon yer ve mekan var.

-Sizin sevdiğiniz, beğendiğiniz yerler: Google üzerinde sevdiğiniz yerlere oy verdiğinizde, biz de size sevme olasılığınız yüksek olan başka yerler öneririz.

-Arkadaşlarınızın sevdiği, beğendiği yerler: Hotpot ile yerlere verdiğiniz oyları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve onların tavsiye ettiği yerleri görebilirsiniz.

Bu üç bileşenin bir araya gelmesiyle, gideceğiniz yeri veya mekanı seçme işinin kolaylaşacağını umuyoruz. Yapmanız gereken tek şey, yerlere oy vermeye başlamak ve arkadaşlarınızı eklemek. Google Hotpot ile mekanlarla ilgili tavsiye vermekten ve almaktan keyif alacağınızı ve de bu sayede yeni, güzel yerler keşfedeceğinizi umuyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın