En iyi Dosya Yükleme Siteleri

İşte Sizlere En iyi Dosya Yükleme Siteleri – Farkındamısınız bilmiyorum ama en az RapidShare kadar başarılı dosya gönderme siteleri mevcut. Sizlere bu yazıda onlardan bir kaçından bahsedeceğim.

Reklamlar

Çeşitli boyutlardaki dosyaları arkadaşlarınıza göndermenizi sağlayan birçok web sitesi mevcut. Eğer göndereceğiniz dosya bir e-posta’ya sığmıyorsa, bu kayıt gerektirmeyen sitelerden birini kullanarak dosyanızı kolaylıkla gönderebilirsiniz. Bu yazımızda, adı çok duyulmamış ancak verdiği hizmet ve özellikleriyle dikkat çeken 6 web tabanlı dosya paylaşım sitesini sizlere tanıtacağız.

FilesOverMiles

Parola koruması da sunan FilesOverMiles, dosya. Ancak hizmetin bir dezavantajı var: Hizmet dosyayı alıcıya direkt olarak (P2P) gönderdiğinden, dosyanız bir sunucuya yüklenmiyor ve tarayıcınızı kapattığınız anda dosyayı sunmayı durdurmuş oluyorsunuz.

Pipebytes

Pipebytes’da dosyayı gönderdiğiniz kişiye direkt olarak bağlanarak çalışıyor. Dolayısıyla tarayıcınızın penceresini aktarım sırasında kapatmamalısınız. Gönderdiğiniz dosyayı seçin ve verilen URL’yi arkadaşınıza iletin, hepsi bu.

Jetbytes ve Dropdo

Jetbytes

Bu hizmette de web sitesi, direkt olarak diğer bilgisayara bağlanıyor. Bu tür paylaşım sitelerinin avantajı ise sunduğu temiz ve basit ara yüz sunması ve dosyayı bir sunucuya yüklemek zorunda olmayışınız. Oluşturulan bağlantılar sadece bir kullanımlık ve birden fazla kişiye gönderilmesine izin verilmiyor.

Dropdo

Dropdo, gönderdiğiniz dosyaları bir sunucuda saklıyor, bunun yanında birçok belge biçimini ön izlemeye izin veriyor. Belgeleri indirmeden görüntülemek Dropdo ile mümkün (herhangi bir parola veya kullanıcı adı istenmiyor). Teknik bilgisi az olan aile üyelerinizle dosya paylaşımı için oldukça uygun bir hizmet.

Senduit ve Large Documents

Senduit

Senduit ile gönderdiğiniz dosyaların belirli bir sürenin ardından kendi kendini imha etmesini sağlayabiliyorsunuz. Senduit, bir belgeyi paylaşmak istediğinizde, ancak internette uzun süreler kayıtlı kalmasını istemediğinizde faydalı olabilecek bir hizmet. Hizmetin 100MB’lık bir sınırlaması bulunuyor.

LargeDocument

Flash ara yüzüne sahip Large Documents, Flash sürümünüz güncelse oldukça iyi çalışıyor. Hizmet, Gmail ile entegre de olabiliyor ve Gmail’de ek dosya boyutunuz sınırı aştığında sizi sıkıntıdan kurtarabiliyor.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın