Elli Kere Dedim Hit Getirmeyecek Link Alımları Yapmayın

Arkadaşlar belki elli kere dedim elli kere yazdım ama hala devam eden arkadaşlarımız var bu konuda. Sitenize kullanıcı göndermeyen bağlantı değişimlerine katılmanın inanın hiç bir yararı yok sitenize.. Bakın Google ne demiş bu konuda;

Reklamlar

Bağlantılar, tarayıcılarımızın sitenizi bulmasına yardımcı olur ve sitenizin, arama sonuçlarımızda daha fazla görünmesini sağlar. Google, bir arama için sonuçları döndürürken, her arama için hem önemli hem de alakalı sayfaları görüntülemek üzere, karmaşık metin eşleştirme teknikleri kullanır. Google, A sayfasından B sayfasına götüren bir bağlantıyı A sayfasından B sayfasına bir oy olarak yorumlar. Kendisi “önemli” olan sayfalar tarafından verilen oy daha ağır basar ve diğer sayfaların “önemli” hale gelmesine yardımcı olur.

Algoritmalarımızın doğal bağlantıları doğal olmayanlardan ayırt edebileceğini unutmayın. Başka siteler içeriğinizi değerli bulduğunda ve ziyaretçileri açısından yararlı olabileceğini düşündüğünde, web’in dinamik doğasının bir parçası olarak, sitenize götüren doğal bağlantılar oluşturulur. Sitenize götüren doğal olmayan bağlantılar, sitenizin arama motorlarına daha popüler görünmesi için özellikle yerleştirilmiştir.

Sitenizin dizine eklenmesinde ve sıralanmasında yalnızca doğal bağlantılar yararlıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın