Tib Sitesini Sanal Korsanlar Çökertti

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı sitesini ve Bilgi Teknolojileri Kurumu sitelerine sanal korsanlar çökertti ve saldırı yaptı. İşte ayrıntılar;

Reklamlar

Yasaklama uygulamalarının sona ermesi için gerekli yasal düzenlemeyi yıllardır yapmayan Ulaştırma Bakanlığı ve mahkeme kararını çarpıtarak sadece şikayet edilen videoları engelleyebileceği halde bütün siteye erişimi engelleyen Bilgi Teknolojileri Kurumu ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın internet siteleri dün gece sanal korsanlar tarafından çökertilerek erişime engellendi!

Gerek Ulaştırma Bakanı gerekse BTK ve TİB’nin başkanlarının yaptıkları açıklamaları dikkatli dinleyenler gayet iyi biliyor ki Youtube yasağının tek sebebi Türkiye’de bir ofis açıp ülkemizden topladığı reklamlar için vergi ödememesi . Yasaklama için kılıf olarak ise Atatürk’e hakaret içeren videolara açılan davalar sonucu alınan mahkeme kararları gösteriliyor ama bu videoların hiçbirisi şu an yayında değil. Zaten toplanan reklam gelirleri vergiye tabii olduğunda yasağın hemen kalkacağı da açıkça belirtiliyor.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın