Google TV yayına girdi sayılır

Google TV işinede girdi derken ve mayıs ayında Google TV için detaylar açıklanacak derken yeni haberler gelmeye başladı. Google TV yayına girdi sayılır yani o kadar kısa zamanımız kaldı. Buyrun detaylar;

Google yeni Google TV ‘yi açıkladı, arama devi artık reklam, cep telefonu işletim sistemi ve tablet projelerinin yanında evlerdeki tüketici elektroniği alanına da resmen girmiş oldu.

Reklamlar

Google televizyon pazarının yıllık 70 milyar dolarlık bir pazar olduğunu belirtti. Google TV, dev şirketin reklam gelirlerini arttırmak için önemli bir proje.

Google henüz bütün detayları açıklamasa da proje oldukça basit: İnternete bağlı bir televizyon ve Google arama hizmetleri var. Android işletim sistemi kullanan ek bir elektronik cihaz kullanılacak. WiFi, HDMI, infrared alıcı ve sörf, Flash içerik vb kaldıracak güçte bir işlemci olacak.

Flash 10.1 destekli Google Chrome internet tarayıcı kullanacak olan cihaza uygulamalar indirmek, klavye kullanmak hatta uzaktan kumanda olarak Android cep telefonu kullanmak mümkün olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın