EA Fifa Oyunu Fifa Superstarts Facebook’ta Olacak

EA Fifa Superstarts adında bir oyun geliştirdi ve bu oyun Facebook üzerinde hayranları tarafından oynanabilecek. Facebook için özel bir FIFA oyunu çıkaracağını açıklayan EA oyunun adını ”Fifa Superstarts” olarak belirledi. Bu oyunun facebooka getireceği renk bir başka olacağı kesin. Facebook üzerinden çoklu oyuncu seçeneği sunulacak oyun Playfish tarafından geliştirilecek.

Facebook kullanılırlığının daha da artacağı besbelli ancak oyunun içeriği hakkında tam bir bilgi yok.Konuyla ilgili açıklama yapan EA Sports başkanı Peter Moore milliyonlarca kullanıcının yer aldığı Facebook’ta çıkarılıcak oyunla bu kadar insanın birlikte mücadele ederek FIFA Dünya Kupası’nı kazanmaya çalışıcağını bununla birlikte futbolun tutkusu ve heycan verici yanıyla milyonlarca insana unutulmaz dakikalar yaşatacağını söyledi.

Reklamlar

Yine bu projeyle EA Sports çok daha geniş kitlelere sesleneceğine dikkat çeken Moore yakında çıkacak bu oyunu birçok farklı uygulamayla destekliyeceklerini belirtti.

EA’nın bu uygulamaya gitmesindeki en büyük nedenlerden biri olarak Zynga gibi bir firmanın Facebook üzerindeki büyük başarısı sağlamış olması gösterilebilir. Bu bağlamda da EA Facebook kullanıcılarının seveceği bir FIFA yapıp çok büyük bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Menajer sistemi mi yoksa oynanış tarzı mı sorularına cevap vermek için henüz erken. Fakat şunu söyleye biliriz ki Facebook yeniliklerine devam ediyor en kısa zamanda oyunu görmek dileğiyle.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın