Yahoo Google’a Öğütler Verdi

Yahoo Ceo’su Carol Bartz Google için öyle şeyler söylediki resmen battın batacaksın demeye getirdi. Google’ın kendini geliştirmesi için bir kaç öğüt veren Carol Bartz bunları yapın şunları yapmayın diyerek Google’ı uyardı. Kendilerinin Google’dan daha iyi olduğunuda söylediklerinin arasına ekledi. İşte ayrıntılar;

BBC News’e konuşan Yahoo CEO’su Carol Bartz, Google’ın başının belada olduğunu söyledi ve Google’a birkaç tavsiyede bulundu. Google’ın ” aramak “tan daha fazlasını yapması gerektiğini söyleyen Bartz; ” Google işlerini değişik alanlara da kaydırmazsa ileride sorunlar yaşayacak. Google yalnızca arama motoruyla tanınıyor. Bu ise bizim işimizin yalnızca yarısı, onların ise yüzde 99.9’u. Google’ın ilginç olması için her yıl Yahoo büyüklüğünde bir şirket yetiştirmesi lazım” dedi.
Bartz, Yahoo’yu ayağa kaldırmak için Microsoft’la beraber bir arama motoru ortaklığına girmişti. Ancak Yahoo CEO’su rakiplerini pek takip etmiyor ve Google’ın Android, Buzz, Chrome gezgin ve işletim sistemini ve daha birçok şeyi pek de bilmiyor gibi görünüyor.

Reklamlar
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın