Google için Anahtar Kelimelerin Önemi

Sitenize yazı eklerken kullandığınızın anahtar kelimelerin önemi aslında büyüktür. Google sitenizi tararken anahtar kelimelerin çokluğuna ve ne sıklıkla tekrarlandığına bakarak sitenize puan verir ve derecelendirir. İşte bu yazımızda Google’ın anahtar kelimeler ile ilgili söylediği söylediklerine biraz değinelim istedik. Google anahtar kelimeler için bakın ne diyor;

Reklamlar

”Anahtar kelimeler sayfası, sitenizi tararken Google’ın bulduğu en önemli anahtar kelimeleri listeler. Her anahtar kelimenin önemi, söz konusu kelimenin sitenizin sayfalarında ne sıklıkta bulunduğunu yansıtır. Her anahtar kelimeyi tıklayarak söz konusu anahtar kelimenin görüntülendiği sayfaların örneklemesini görebilirsiniz.

Bu sayfayı düzenli olarak incelemenizi öneririz.

* Bu sayfada “Viagra” gibi beklenmeyen anahtar kelimeler görüntülenirse, bu sitenizin saldırıya uğradığını gösteren bir işaret olabilir.

* Bu sayfada beklenen anahtar kelimeler yoksa, bu Google’ın sitenizin tüm sayfalarını tarayamadığı ve dizine ekleyemediğinin bir işareti olabilir. Bu durumda, sitenize ilişkin tarama hataları sayfasına göz atmanızı öneririz. Ayrıca, Google’ın sitenizdeki tüm sayfalar hakkında bilgi edinmesini sağlamak için bir Site Haritası göndermek mükemmel bir yöntemdir. Sitenizi son zamanlarda güncellediyseniz, yeni sayfalarınızı henüz taramamış olabiliriz.”

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın