Microsoft Cep Telefonu

Microsoft sonunda bekleneni yaptı kendi cep telefonlarını çıkardı. Bu cep telefonları tahmin edeceğiniz üzere internet ile ilgili daha çok. İşte Microsoftun merakla beklenen cep telefonları;

Reklamlar

Microsoft marka cep telefonlarıyla da sonunda tanıştık. Kin One ve Kin Two adını taşıyan bu telefonlar önümüzdeki ay ABD’de Verizon ile anlaşmalı olarak satışa sunulacak. Sosyal ağlar ve internet erişimi üzerine odaklanan bu telefonların hedef kitlesinde 15-30 yaş arası gençler bulunuyor.

Her iki model de MySpace, Facebook ve diğer paylaşım siteleriyle tam entegre olarak çalışıyor. Arayüzde bulunan kısayollar sayesinde gezdiği, gördüğü her yerin fotoğrafını çeken ve paylaşım sitelerinde arkadaşlarıyla paylaşanlar için son derece ideal bir kullanım sunuluyor.

Kin One’da 5MP, Kin Two’da ise 8MP kamera bulunuyor. Kin One ile SD kalitesinde videolar çekilebiliyorken, Kin Two ile HD videolar çekilebiliyor.

Kin One 4GB saklama alanı sunarken Kin Two 8GB saklama alanı sunuyor.

Her iki modelde de hızlı mesaj yazma için QWERTY klavye bulunuyor.

Facebook grubunda şimdiden 7500 fan bulunan KIN’in hedeflediği paylaşımcı gençlerin bu iki modele nasıl bir ilgi göstereceği ise şimdiden merak ediliyor.

Ayrıntılı bilgi için http://www.kin.com adresini ziyaret edebilsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın