Banafirmabul.com Chat yaparak iş bul eleman al

Haber7 sitesinde gördüğüm bu haber oldukça enteresan geldi bana. Çünkü Chat yaparak hem iş bulabileceğimizi hemde işverenler içinde kalifiye eleman alacaklarını söylüyordu. Bu web sitesinin adresi www.Banafirmabul.com sitesi. Bu sitede ziyaretçiler hem Çet Sohbet yaparak eleman bulabilecekler hemde iş arayanlar iş bulabileceklermiş. İşte haberi aynen aktarıyorum;

Reklamlar

Küresel Krizle birlikte ortaya çıkan işsizlik tüm Türkiye’yi de etkiledi. Hükümetin 100 bin işsize iş vaadi Türkiye’deki işsizlerin oranını azaltmaya yetmedi. Yeni açılan iş istihdamlarının olmasına rağmen kalifiyeli eleman bulmada yaşanan sıkıntı merkezi Malatya’da bulunan www.banafirmabul.com adresli web sayfasında artık daha kolay.

Bilgisayar yazılımcısı olmasına rağmen iş bulmakta sıkıntı çeken Mustafa Demirkol Geliştirdiği “banafirmabul” yazılımı ile işsizlere iş, elaman arayan iş yerlerine kalifiyeli eleman buluyor. Yaptığı yazılımla Türkiye haritasında iş bulmak istediğiniz Şehir veya mesleğinizle ilgili elaman arayan firmaları tıkladığınızda size uygun firmaları bulabiliyorsunuz.

Firmayla ön görüşme yapmak için onca yol gitmenize de gerek yok. Yazılım sayesinde firma ile chad ortamında iletişim sağlayorsunuz. Daha önce birkaç iş bulma sitesine iş bulmak için başvuran ancak kendisinden ya abonelik ücreti yada alınacak ilk maaşın belirli oranının istendiğini söyleyen Mustafa Demirkol, “damdan düşenin halinden damdan düşen anlar” diyerek, banafirmabul sitesinde iş arayanlardan hiçbir ücret alınmayacağını belirtiyor. Bu sitenin diğer insan kaynakları sitelerinden farkı ise, iş veren ile eleman arayan kurumun chat yaparak ön görüşme yapmasını sağlıyor. Demirkol chat yaparak insanların birbirlerini önceden tanıyıp karşılıklı sorularla ön bilgi edindiğini ve ona göre hareket edeceğini belirtiyor.

Bu yazı Haber7 sitesinden alınmıştır.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın