Samsung S5510 ve samsung S5503 cep telefonu özellikleri

Samsung S5510 ve Samsung S5503 adında iki yeni cep telefonunu piyasaya sürdü ve 3G destekli bu iki yeni telefonun özelliklerini tanıyalım;

Reklamlar

Samsung 3G özellikli telefon portföyüne eklediği iki yeni cep telefonu ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Samsung S5510
Samsung S5510 ince hatları ve pürüzsüz dokusu sayesinde kullanıcısına büyük keyif verirken kapağın ön yüzünü parlak rengiyle aydınlatan gizli PMOLED ekran da tasarımını benzersiz kılıyor. Gelen aramaları, cevapsız çağrıları, gelen mesaj sayısı ve saat gibi bilgileri gösteren bu ekranla S5510, kullanıcılara en keyifli 3G deneyimlerinden birini vaad ediyor.

Samsung S5510 ile Samsung Communities sayesinde Facebook, Flickr, MySpace, Picasa, Friensdster gibi sitelere kolayca dilediğiniz içeriği yükleyebilirsiniz.

Samsung S5510, sevdiğiniz şarkıları dinleyebileceğiniz DNSe donanımlı müzik çaları ve eğlenceli anları yakalayabileceğiniz 3.2 megapiksel kamerasıyla dikkat çekiyor.
Gece Siyahı renk seçeneğine sahip Samsung S5510’un satış fiyatı 419 TL.

Samsung S5503
Samsung S5503’te her detay mobil deneyimi daha konforlu kılmak için düşünülmüş. Örneğin, kameraya hızlı ve anında erişim için telefonun yan yüzünde yer alan tuş sayesinde karşınıza fotoğraflamak istediğiniz bir görüntü çıktığında zaman kaybetmiyorsunuz. Samsung S5503’ün 3.2 Megapiksel kamerası ile her zaman, her yerde yüksek kalitede fotoğraflar çekmek mümkün. Samsung S5503 fotoğraflık anları yakalamada yalnızca hızlı olmakla kalmıyor aynı zamanda fotoğrafı, çekilen kişi güldüğü anda çeken Gülücük Yakala! fonksiyonu gibi gelişmiş fonksiyonları ile de fotoğraf çekimini kusursuz kılıyor.

Telefonun bekleme ekranında ayrıca Facebook, MySpace, flickr, Picassa, Photobucket ve Friendster gibi sosyal arkadaşlık ve paylaşım sitelerine kolay bağlantı sunan Samsung Communities’in kısayol tuşu yer alıyor.

Samsung S5503 birçok farklı formatta müzik dosyasını çalabilmenize olanak tanırken DNSe ile bu ufacık müzik çalardan çok yüksek kalitede ses alınmasını sağlıyor. Arşivinizdeki şarkıların dışında bir müzik dinlemek istediğinizde ise S5503’ün RDS’li FM Radyosu sayesinde favori radyo istasyonunuzu dinleyebilirsiniz. Ayrıca Samsung S5503 ile sevdiğiniz bir şarkının ismini veya sanatçısını anımsamadığınızda tek yapmanız gereken şarkının birkaç saniyesini telefonunuza kaydetmek ve tanımlanması için sunucuya göndermek. Müziği Bul servisi sayesinde hem şarkının ve sanatçının adını öğrenebilir hem de isterseniz şarkıyı satın alarak telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Siyah-Gri ve Siyah-Kırmızı renk seçenekleri bulunan Samsung S5503’ün satış fiyatı 399 TL.

YABANCI

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın