isviçre Türk Hackler ile minare yasağı yüzünden uğraşıyor

Türk Hackerler Minare yasağına tepki olarak İsviçredeki bir çok siteyi çökertti ve her zaman olduğu gibi Türk bayrağı cami resimleri ile süsledi siteleri. Bence yapılan bu tepki çok yerinde vede haklılar. Tarafsız oldugunu her fırsatta söyleyen dünyanın en büyük bankalarının bulunduğu bir ülkenin bunu yapması haksızlık.

İsviçre sitelerine yoğun bir saldırı gerçekleştiren Türk hacker grubu 1923TURK’ün mesajı çok açık.

Reklamlar

İsviçre’de cami ve minarelerle ilgili kriz devam ederken en ünlü Türk hacker gruplarından birisi olan 1923Turk-Grup gerçekleştirdiği saldırılarla İsviçre’deki yüzlerce siteyi çökertti. Özellikle sağ partilerin sitelerini hedef lan grup daha önce de Türkiye aleyhinde yayınlar yapan pek çok siteyi çökertmişti.

Dadaşlar Grup Komutanlığı, Efeler Özel Harekat Grup Komutanlığı, Bordo Bereliler Grup Komutanlığı, Fatihler Özel Harekat Grup Komutanlığı gibi alt gruplara ayrılan 1923Turk-Grup, dünya sıralamasında şu anda ikinci sırada bulunuyor.

Daha fazla bilgi almak için http://www.1923turk.biz sitesini ziyaret edebilirsiniz. Helal olsun sizlere. Bizim savaşımız sadece silahla olmaz biz Türklerin gücünü herkes görmeli.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın