Turkcell 3G’li Nokia 3120 classic kampanyası

Avrupadaki kampanyalar yavaş yavaş Türkiye’ye gelmeye başladı ve Turkcell hemen bu işe el attı bile. Genelde hatlı aboneleri bu kampanyalardan yararlanıyorlar ama benim size söyleyeceklerim başka. Buyrun haberimizde;

Reklamlar

Turkcell, 3G dünyasıyla tanışmak isteyen müşterilerine 3G uyumlu Nokia 3120 classic’i çok cazip bir teklifle sunuyor. Sadece 299 TL’ye sahip olunabilecek telefonlarla Turkcell dakika, kontör, mobil TV ve internet paketi hediye ediyor.

Tüm 3G servislerine uyumlu Nokia 3120 classic cep telefonu alanlara, Turkcell 1 aylık mobil TV’yi ve internet paketini hediye olarak veriyor. Turkcell ayrıca, faturalı hat sahiplerine 1000 dakika, Hazır Kartlılara ise her 150 kontör yüklemelerinde 1000 kontör hediye ediyor. Çok cazip koşullarla Nokia 3120 classic sahibi olanlar, hediye kontör ve dakikalarla ister sevdikleri ile konuşuyor ister görüntülü görüşme yapabiliyor.

Tüm Turkcell İletişim Merkezleri’nde 23 Temmuz’dan itibaren satışa sunulacak 2MP kameralı Nokia 3120 classic’e sahip olanlar, Turkcell’in bu hediyelerinden 3G’nin kullanıma açıldığı 30 Temmuz günü itibarıyla yararlanmaya başlayabilecek.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın