öss sonuçlarını cep telefonunuzdan öğrenin

Pazar günü açıklanacak olan öss sonuçlarını cep telefonunuzdan rahatça öğrenebileceksiniz. Turkcell bu hizmeti kendi abonelerine veriyor ve atacağınız sms ile anında öss sonucunuz cebinizde olacak. İşte detaylar;

Reklamlar

Turkcell, Pazar gününü merakla bekleyen üniversite adaylarına sonuçları öğrenmek için hızlı bir yol öneriyor. Bu öneriye göre Turkcell, “OSS” yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını 3366’ya SMS atan üniversite öğrencisi adayı müşterilerine, ÖSS 2009 sınav sonuçlarını, açıklandığı gün anında gönderecek.

Turkcell’in bu servisinden yararlanmak isteyen üniversite öğrencisi adayı Turkcell’liler, sınav sonuçlarını öğrenmek için ön kayıt da yaptırabilecek. Sonuçlar açıklanmadan önce “OSS boşluk TC Kimlik numarası”nı 3366’ya kısa mesajla gönderen Turkcell’liler, sisteme kayıt yaptırmış olacak ve sonuçlar açıklandığı anda sınav sonuç bilgisi cep telefonlarına gönderilecek.

gnçtrkcll’liler İndirimli

Turkcell aboneleri bu servis için 8 SMS/16 kontörle ücretlendirilirken ön kayıt yaptıran gnçtrkcll’liler ise yüzde 50 indirimle 4 SMS/8 kontör karşılığında sonuçları cep telefonlarına alabilecekler.

Ayrıca öss sonuçlarını bu adrese girerekte öğrenebilirsiniz.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın