Casper ile windows 7’ye ücretsiz geç

Casper ile windows 7’ye ücretsiz geçebileceksiniz. İşte detaylar; Casper, 26 Haziran tarihinden itibaren Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business veya Windows Vista Ultimate yüklü dizüstü ve masaüstü bilgisayar modellerinden birini alan tüketicilere Windows’7’ye ücretsiz geçiş olanağı sunuyor.

Reklamlar

Casper, Windows 7 işletim sisteminin orijinal DVD ve COA’sını adrese ücretsiz kargo ile teslim ederek, kullanıcıların hayatı kolaylaştıran teknoloji Windows 7’ye geçiş yapmalarını sağlayacak.

Bilgisayar kullanıcılarını sektördeki en yeni teknolojilerle tanıştırmaya aralıksız devam eden Casper, bu kez de Microsoft’un performans ve kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan Windows 7 işletim sistemi ile ilgili bir kampanya başlattı. Casper, 26 Haziran tarihinden itibaren Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business veya Windows Vista Ultimate yüklü Casper dizüstü ya da masaüstü bilgisayar modellerinden birini alan teknoloji sevenlere Windows 7 İşletim Sistemi’ne ücretsiz sahip olma imkânı sağlıyor.

Ücretsiz geçişler Windows 7 lansmanından sonra başlayacak.
Windows 7 işletim sistemi, Casper notebook ya da masaüstü bilgisayarlarda yüksek güvenlik özellikleri ve performansın yanı sıra çok daha kaliteli dijital eğlence yetenekleri sunacak. Hem bireysel hem de kurumsal bilgisayar kullanıcıları Windows 7 yüklü bilgisayarlarla çok daha işlevsel bir işletim sistemine kavuşacak. Uyumlu ve hızlı kullanım olanağı sunan Windows 7’ye ücretsiz sahip olma fırsatı veren kampanya 26 Haziran 2009 tarihinden itibaren alınan Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business veya Windows Vista Ultimate yüklü Casper dizüstü ya da masaüstü bilgisayar modelleri için geçerli olacak. Casper kullanıcılarının yeni işletim sistemine ücretsiz geçebilmek için www.casper.com.tr/windows7 adresine siparişlerini vermeleri yeterli olacak. Kullanıcılar Windows 7’ye ücretsiz geçiş haklarını 26 Haziran 2009 -31 Ocak 2010 tarihleri arasında ve ürün lansman tarihinden sonra kullanabilecekler.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın