Msn video yenilik peşinde

Microsoft yeniliklerine devam ediyor. Türkiye’de youtube’nin kapatılmasından sonra en çok tercih edilen video sitesi yahoo video olmuştu. Artık msn videolarını sitelerimizde kullanabileceğiz. işte haberimiz; Kullanıcı kaynaklı içeriklerin internette ne derece önem taşıdığını nihayet kabullenen Microsoft’tan önemli bir hamle geldi.

Reklamlar

Bugüne kadar kullanıcı kaynaklı içerik paylaşımı konusunda pek de parlak bir sicili olmayan Microsoft, ilk adımı MSN Video ile atmaya hazırlanıyor. Üç yıl kadar önce satın alıp, 2007 başlarında halka açık beta aşamasına geçen Soapbox’u geçen yıl tamamen MSN Video’ya taşıyan firma, kullanıcı kaynaklı içeriklere karşı olan tutumunu değiştirmeye hazırlanıyor.

Bunun ilk adımı da, blog sahiplerini ve halk gazetecilerini eğlence, finans ve yaşam hakkında videolar yüklemeye davet ederek, bu videoları ana sayfadan manşete taşımak oluşturuyor.

Microsoft Neyin Peşinde?

Ancak sadece onaylı hesaplara sahip kullanıcılar mı video yükleme hakkı kazanacak, yoksa Microsoft bir elemenin ardından belirli konulara belirli kullanıcıların video yüklemesine mi izin verecek henüz belli değil. Bugüne kadar kullanıcılardan olumsuz eleştiriler almaya alışık olan şirket, bakalım MSN Video’nun yeni hamlesinden alnının akıyla çıkabilecek mi.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın