CREA ve TTnet’ten hediye notebook

CREA ve TTnet düzenledikleri kampanyalar ile kullanıcılarına notebook hediye ediyorlarmış. Hediye dediysek lafta hediye haberin detayını okuyunca anladımki hediye değilmiş. 24 ay vade ile veriyorlarmış. İşte haberin detayı; Bilgisayar üreticisi CREA ve servis sağlayıcı TTNet düzenledikleri iki yeni kampanya ile kullanıcılara Netbook hediye ediyorlar.

Reklamlar

Yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çeken Crea’nın küçük ama marifetli Netbook serisinden Minic J100’e Crea ve TTNet güvencesiyle 24 ay taksitle sahip olmak artık çok kolay. CREA ve TTNet’nın başlattığı yaza özel kampanyalar sayesinde ayda sadece 29,90 TL ödeyerek, bütçenizi zorlamadan, hafif ve şıklığı ile öne çıkan bir CREA Netbook sahibi olabilirsiniz.
Okulların kapanmasıyla birlikte yaz tatilinde gençlerin bilgisayar sahibi olmasını ve TTNet kalitesiyle İnternet keyfi sürmesini kolaylaştırmayı hedefleyen bu avantajlı kampanyalardan ister yeni abone olsun ister eski abone olsun bütün TTNet müşterileri faydalanabilecek.

NETBOOK’LU UÇAN İNTERNET KAMPANYASI
17 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak “NETBOOK’LU UÇAN İNTERNET” kampanyası sayesinde ayda 45,99 TL taksitle bir CREA Minic J100 Netbook sahibi olurken aynı zamanda Uçan İnternet Modem, Aylık 250 MB Mobil İnternet, Aylık 600 dakika TTNet Wi-Fi ve Avea SIM kart (data hattı) da sizlerin olacak. Stoklarla sınırlı bu avantajlı kampanyadan faydalanabilmek için 24 aylık abonelik taahhüdünü ve Avea abonelik sözleşmesini imzalamanız yeterli.

“NET PAKETLİ OL, CREA NETBOOK SAHİBİ OL” KAMPANYASI
17 Haziran – 15 Eylül 2009 tarihleri arasında geçeli olacak “NET PAKETLİ OL, CREA NETBOOK SAHİBİ OL” kampanyası ile ayda sadece 29.90 TL ödeyerek bir CREA Minic J100 Notebook sahibi olabilirsiniz. Üstelik taksit tutarı aylık ADSL kullanım faturasına dâhil edilecektir. Bu kampanya stoklarla sınırlı.

Yeni kampanyalar hakkında açıklama yapan CREA Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İLERİSOY, küresel krize ve sektördeki daralmaya rağmen Netbook yeni tanımıyla Mini Notebook pazarının 2009’da bu ve benzeri kampanyalarla büyüyerek artacağını, TTNet ile yapacakları dev kampanya ile mevcut ve yeni abonelerin uygun koşullarla Mini Notebook sahibi olma fırsatını bulacaklarını söyledi.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın