E-P1 digital pen fotoğraf makinesi

E-P1 adında yeni fotoğraf makinesi hayranlarına duyuruldu. Çok gelişmiş özellikler bulunan bu fotoğraf makinesi bir harika. İşte haberimiz;
E-P1 fotoğraf makinesi
Olympus’un, fotoğrafları internette dolaşan retro görünümlü dijital SLR fotoğraf makinesi E-P1’in resmi duyurusu yapıldı.

Reklamlar

E-P1 ‘digital Pen’ adıyla duyurulan yeni dijital SLR fotoğraf makinesi eski fotoğraf makinelerini andıran bir tasarıma sahip. Optik vizörü bulunmayan cihaz oldukça küçük olarak tasarlanmış. Micro Four Thirds standardını kullanan E-P1, 12.3 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Live MOS sensörü bulunan fotoğraf makinesinde 3 inç LCD ekran, SDHC uyumlu SD bellek uyvası, HDMI çıkışı, 720p (1280×720 piksel) video çekim özelliği bulunuyor.

20 farklı çekim modu bulunan fotoğraf makinesinde ISO değeri 100-6400 aralığında verilebiliyor. E-P1’in ABD satış fiyatı 749 dolar (sadece gövde), 799 dolar (14-42 mm objektifle) ve 899 (optik vizör ve 14-42 mm objektif) dolar olarak açıklandı.

Optikm vizörü bulunmadığı için çok küçük bir gövdeye sahip olan fotoğraf makinesinde SD bellek kartı yuvası kullanılıyor. Olympus’un daha önceki modellerinde ise xD bellek kartı tercih ediliyordu.
blog.tugbam.com

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın