Türk telekom’un yeni paketi ilgi gördü

Türk telekom devamlı yeni aboneler kazanmak hemde eski abonelerine fiyatta ve hızda kolaylık sağlamak için tariflerini cazip şekillere getiriyordu. İşte bunlardan birisi olan, 8 Mbps hıza kadar olan tüm ADSL paketlerini tek bir fiyatta topladığı yeni hizmeti yoğun ilgi ile karşılandı. Türk Telekom tarafından sağlanan altyapı üzerinden İnternet Servis Sağlayıcılarının (İSS) sunmaya başladığı 8 MB paketlerine kısa sürede 110 binin üzerinde müşteri abone oldu. Haberin detayları;

Reklamlar

Türk Telekom’un interneti daha geniş kitlelere, daha yüksek hız ve erişim olanağı ile sunma hedefiyle kısa süre önce başlattığı ve 8 Mbps hıza kadar olan tüm ADSL paketlerini tek bir fiyatta topladığı yeni hizmeti yoğun ilgi ile karşılandı. Türk Telekom tarafından sağlanan altyapı üzerinden İnternet Servis Sağlayıcılarının (İSS) sunmaya başladığı 8 MB paketlerine kısa sürede 110 binin üzerinde müşteri abone oldu.

Türkiye’nin her köşesine uzanan altyapı yatırımlarını sürekli bir şekilde geliştirerek modern teknolojileri müşterilerin kullanımına sunan Türk Telekom, bu altyapının en verimli ve etkin şekilde kullanılması hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu güçlü altyapısından aldığı destekle, müşterilerinin kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçları doğrultusunda oluşturduğu yeni ses tarifelerini geçtiğimiz aylarda pazara sunan Türk Telekom, 8 Mbps hıza kadar sunduğu ADSL paketleriyle internette yeni bir dönem başlattı.

Toptan olarak tüm İSS’lerin kullanımına sunulan yeni internet tarifeleri ile Türkiye’deki tüm İSS’ler müşterilerine daha yüksek hızda, uygun fiyatlı ADSL hizmeti sunma olanağına kavuştu.

Türk Telekom’un 13 Mayıs itibariyle toptan olarak 4 GB, 6 GB ve sınırsız seçenekleriyle sunduğu 8 MB tarifelerini İSS’ler farklı fiyat ve kota seçenekleri ile tüketicilerin kullanımına sundu.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, 8 MB paketlerine gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını söyleyerek “Türk Telekom olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran, kullanıcı dostu, uygun fiyatlı çözümlerimizi pazara sunmaya devam ediyoruz. 8 MB paketlerini bu kadar çok müşterinin tercih etmesi, pazarda yine önemli bir ihtiyacı karşıladığımızı gösteriyor” dedi.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın