Google Analytics’ten 100 TL’lik adwords kuponu

Bugün www.gmail.com da maillerime bakarken Google Analytics’in kullanıcılarına 100 TL değerinde adwords hediye kuponu dağıttığını gördüm. Bu kupon ile 100 TL değerinde reklam verme hakkında sahip olabileceksiniz. Şu anda haberin detaylarını bilemiyorum, herkesemi gönderildi yoksa sadece banamı belli değil. Zaman çok kısıtlı dikkat edin adwords kuponunuzu harcamak için 8 gününüz bulunmaktadır.

Reklamlar

Bana gelen mail aynen şu şekilde;
Değerli Google Analytics Kullanıcısı,

Bir Google Analytics kullanıcısı olarak web sitenize gelen trafiğin kalitesine önem verdiğinizi biliyoruz. Bu sebeple size Google AdWords hakkında bilgi vermek istiyoruz. AdWords, Google arama sonuçlarının yanında aranan kelimelerle ilgili hedefe yönelik reklamlar yayınlamanızı sağlar.

Google AdWords ile reklam yayınlamanıza destek olmak için sizlere 100 TL değerinde bir AdWords kuponu sunuyoruz. Bu kuponun kullanımı size hiçbir risk getirmez ya da harcama zorunluluğu gerektirmez. AdWords ile reklamcılığa hemen başlayabilir ve web sitenize daha fazla kaliteli trafik çekebilirsiniz.
İşinizi Google Analytics & AdWords kullanarak büyütün

* Kolay kullanım: Pratik araçlarımız ile reklamlarınızı birkaç dakika içinde başlatabilirsiniz.
* İyi hedeflenmiş trafik: Reklamlarınız ilgili arama sonuçlarının yanında ve Google Reklam Ağı’nda yer alan web sitelerinde yayınlanır. Başka bir deyişle, reklamlarınızı, sunduğunuz ürün ve hizmetlere gerçekten ilgi duyan kullanıcılar görüntüler.
* Sadece sonuç aldığınızda ödeme yapın: AdWords ile sadece bir kullanıcı reklamınıza tıkladığında ödeme yaparsınız. Yani eğer reklamınız sadece görüntülenir ancak hiçbir tıklama almazsa ödeme yapmazsınız.
* Güvenilir ve kapsamlı raporlar: AdWords ile tam anlamıyla entegre olan Analytics sayesinde kampanyalarınızın performansını ve yatırım getirinizi en ince ayrıntısıyla ve tam bir şeffaklıkla izleyebilirsiniz.

100 TL değerindeki AdWords kuponunuzu nasıl kullanabilirsiniz?

1. Bu adresteki kayıt adımlarını izleyin: http://adwords.google.com.tr
2. Hesabınızı oluşturduktan sonra bir onay e-postası alacaksınız. Bu e-postadaki talimatları izleyin ve hesabınızın “Faturalandırma Tercihleri” bölümüne aşağıdaki kupon kodunu girin.
3. Artık reklamınız yayına hazır, bol şanslar dileriz!

Google AdWords’e Hoş Geldiniz!

Google Analytics Ekibi

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın