Windows 7’ye nasıl geçeceksiniz

Windows ywni çıkardığı sürümü ile beğeni toplamaya devam ediyor. Kullanıcılarının çoğunun merak ettiği nokta ise windows 7’ye nasıl geçebilecekleri. İşte bu yüzden Microsoft yöneticisi Windows 7 yükseltme ve satın alma hakkında kullanıcılara bilgiler verdi. Vista kullanıcıları ne yapacak?

Reklamlar

Microsoft geçtiğimiz günlerde PC üreticileri ile çalışarak hazırladığı Windows 7’nin yükseltme programını tanıttı ve 22 Ekim de Windows 7 işletim sisteminin satışa çıkacağını belirtti.

Microsoft’un açıklamasından önce piyasa gözlemcileri Vista işletim sisteminden Windows 7’ye geçişin ücretli olacağını söylüyorlardı. Firmanın Kurumsal Çözümler Departmanı Başkan Yardımcısı Steve Guggenheimer’ın açıklamalarına göre Vista’dan Windows 7’ye geçiş ücretsiz olabilir veya cüzi bir ücret talep edilebilir.

Bu geçiş için net bir bilgi verilmese de önümüzdeki günlerde detaylar açıklanacak. Ama asıl olan bir şey var Vista’dan Windows 7’ye geçiş için bir paket hazırlanacak.

windows 7
windows 7

Guggenheimer’in açıklamalarında Windows 7’nin kaç versiyon olarak piyasaya sürüleceği de ortaya çıktı. Starter Edition, Home Premium, Professional, Enterprise ve birde ülkeler için geliştirilen Home Basic sürümü kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Rate this post
Sponsorlu Bağlantılar

Yorum yapın